Kışlık Mont Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

18-03-2023 12:04
Kışlık Mont Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?
Tüm kışı sıcacık geçirmek ve değişen hava koşullarına karşı önlem almak için tercih edilen Diadora mont modellerinin her biri farklı tasarım detaylarına sahiptir. Gerek günlük gerekse spor mont alırken bazı noktalara dikkat ederek sizin için en doğru montu seçebilirsiniz. Bedeninize, tarzınıza ve ihtiyacınıza uygun mont modelini belirleyerek kış aylarında soğuk hava, yağmur ve kar gibi etmenlerden iyi bir şekilde korunabilirsiniz. Peki, kışlık erkek mont modelleri neler ve mont seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Kışlık Giyimin Vazgeçilmezi: Mont Modelleri
 
Pek çok farklı tarz, kumaş ve renk seçeneğine sahip mont modelleri arasından seçim yaparken, yaşadığınız bölgenin iklim koşullarını göz önüne almanız gerekmektedir. Böylelikle kendi stilinize en uygun ve hava koşullarına göre en dayanıklı montu seçmeniz mümkün olacaktır.  Alacağınız montu seçerken hangi madde ve kumaştan üretildiğine bakmak da faydalı olacaktır. Elyaftan üretilen montlar sıcak ve soğuğa karşı yalıtım özelliğini artırır. Böylelikle vücuttaki ısıyı dışarı geçirmez. Elyaf içerikli montlar hafif ve ince yapısıyla da gün boyu rahatlık sağlar.
 


En Soğuk Havalarda Yüksek Koruma: Diadora Motto Anorak Mont

 
Yağış miktarı yüksek ve ısı seviyesi oldukça düşük bir bölgede yaşıyorsanız, su geçirmez ve rüzgar engelleyici özelliğiyle Diadora Motto Anorak Mont mükemmel bir seçim olacaktır. Uzun modeliyle basen bölgenize kadar uzanır, rüzgar girişini engelleyerek soğuktan korunmanıza yardımcı olur. Elyaftan üretilen Diadora Motto Anorak Mont, kapüşonlu modeli sayesinde spor aktivitelerinizde, yağış  ve rüzgarın olumsuz etkilerinden korunmanız için idealdir. Motto Anorak Mont modelimiz, vücudunuzu saran yapısıyla rahatlık sağlarken, şık tasarımıyla da oldukça dikkat çekmektedir. 
 


Maksimum Sıcaklık ve Konfor: Diadora Ravello Kısa Mont

 
Soğuktan koruma noktasında son derece başarılı olan Diadora Ravello Kısa Mont modelimiz su geçirmez özelliğiyle de kış soğuklarına karşı meydan okumaktadır. Elyaf içerikli yalıtımı sayesinde yağış ve rüzgarın olumsuz etkilerine karşı üst düzey koruma sağlayan Diadora Ravello Kısa Mont modelimiz, kışı sıcak geçirmenizi sağlar ve aktivitelerinizin rahatlıkla tamamlamanıza yardımcı olur. Kapüşonlu olması sayesinde başınızın soğuktan etkilenmesini engeller. Kısa modeli ile tercih edebileceğiniz Diadora Ravello Kısa Mont şık tasarımıyla soğuk havaya aldırış etmeden keyifli vakit geçirmenizi sağlar. 


Elyaf Nedir, Özellikleri Nelerdir?
 

  • - Kullanım alanları oldukça geniştir.
  • - Doğal ve yapay elyaf olmak üzere iki farklı şekilde üretilen elyaf, çoğunlukla tekstil alanında kullanılmaktadır.
  • - Esnek, dayanıklı ve  bükülgenlik özelliğine sahip olmasının yanı sıra çok iyi bir yalıtım malzemesidir.
  • - Mont ve şişme yelek gibi dış giyim ürünlerinde sıklıkla kullanılan elyaf, sıcak ve soğuğa karşı yalıtım özelliği sağlar.                                                                                                                    
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.